Werkzoekende

Syntec Personeelsdiensten werkt graag met mensen die trots op hun vak zijn en een hart voor de bouw hebben, net zoals wij! Wij zenden al jaren bouwtechnisch personeel uit naar bedrijven van allerlei soorten en maten in heel Nederland. Syntec bemiddelt dan ook in verschillende soorten functies en functieniveaus van timmerman tot projectleider en van grondwerker tot calculator. Door onze (loopbaan)begeleiding en ons scholingsbeleid laten wij jou in de breedte of hoogte groeien in functie en ervaring. Onze doelen zijn jou en je loopbaan verder te brengen en te zorgen voor continuiteit in werk en inkomen. Wij laten jou hierbij direct profiteren van ons veelzijdige aanbod van opdrachtgevers en interessante projecten in onze portefeuille, waardoor je opdrachten gaat doen die bij je passen, je laten groeien en plezier brengen.

Veiligheid, gezondheid en welzijn

Syntec hecht veel waarde aan veiligheid op de werkplek en gezondheid en welzijn van haar personeel. Dit uit zich ondermeer door het feit dat wij er voor zorgen en vaststellen dat ieder bedrijf waar wij jou inzetten oog heeft voor veiligheid, gezondheid en welzijn van eigen en externe werknemers en zorg draagt voor veilige werkomstandigheden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij  tijdig over de benodigde veiligheidsinformatie, vakcertificaten, veiligheidsinstructies- en documentatie van een bedrijf en of project kunt beschikken. Bovendien zorgen wij er voor dat jij er tijdig van op de hoogte wordt gesteld als jouw (veiligheids-)certificaten, instructies of toegangspassen met een beperkte geldigheid gaan verlopen. Zo kunnen wij je tijdig helpen de cursus of training opnieuw te volgen of te verlengen. Verder bieden wij jou de mogelijkheid om jaarlijks, in samenwerking met onze Arbodienst, een periodieke medische keuring te ondergaan, genaamd de PAGO. Zo brengen we nauwgezet in kaart of jouw gezondheid en welzijn op peil blijft.

Scholing

Syntec voert een pro-actief scholingsbeleid. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt ontwikkelen, zodat onze klanten optimaal kunnen profiteren van jouw ervaring en vaardigheden. Daarom bieden wij jou graag de kans om werkgerelateerde cursussen, trainingen of zelfs een opleiding te volgen om je startkwalificatie te versterken of om je opleidings- en kennisniveau up-to-date te houden met de steeds veranderende eisen in jouw vakgebied.

Goede arbeidsvoorwaarden

Tot slot biedt Syntec jou uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform loon volgens de CAO van de inlener, collectiviteitskorting op een zorgverzekering, korting op de aanschaf van werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en gereedschap, de mogelijkheid om uren te sparen in een 'Tijd voor Tijd regeling', goede pensioenregeling en gratis deelname aan een collectieve ongevallenverzekering.

Onze vacatures Direct inschrijven