Werkgever

Heeft u tijdelijk of structureel tekort aan technische vakmensen? Bijvoorbeeld door uitbreiding, drukte, een calamiteit, opvang van vakanties, uitval of ziekte van uw eigen werknemers of wilt vanuit beleidsoverwegingen gaat werken met vaste flexibele werkplekken? Dan kan Syntec u snel helpen om dit tekort aan te vullen met betrouwbare, gecertificeerde en ervaren vaklieden! Syntec bemiddelt al 10 jaar in technisch personeel, wat tot een hoop kennis en ervaring in de technische branche en een groot bestand met betrouwbare en ervaren vakkrachten heeft geleid. Bovendien investeert Syntec veel in haar werknemers middels scholing, zodat wij op iedere situatie in uw bedrijf in kunnen spelen.

Syntec voelt zich betrokken bij klanten en werknemers en ziet zichzelf als een onmisbare en sterke schakel tussen werknemer en opdrachtgever. Een schakel die niet alleen verbindt, maar waarop beide partijen kunnen vertrouwen en voor beide partijen meer brengt dan verwacht. Voor ons is een klantrelatie pas geslaagd als de klant ons ziet als onmisbaar verlengstuk van zijn bedrijf. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar om u dit te laten ervaren.

Als we éénmaal bewust voor elkaar hebben gekozen dan heeft u een betrouwbare partner op gebied van flexibele arbeid gevonden. Wij zijn financieel gezond, houden ons strikt aan (fiscale) wet- en regelgeving, zijn open in onze bedrijfsvoering en komen afspraken na.

In daadkracht onderscheiden we ons door onze klanten te ontzorgen met onze kennis van zaken, het leveren van ervaren en goed opgeleid personeel, bereikbaarheid, snelheid van handelen, het maken van de juiste keuzes, creactiviteit in oplossingen en correcte afhandeling van onze dienstverlening.

Veiligheid, gezondheid en milieu

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn in de technische branche zeer belangrijke items; Syntec besteedt hier daarom veel aandacht aan. Samen met haar klanten brengt Syntec zo goed mogelijk de arbeidsomstandigheden en de risico's in kaart om uitzendkrachten zo goed mogelijk voor te bereiden op de uit te voeren opdracht. Daarnaast wordt door ons nauwkeurig bijgehouden wanneer (veiligheids-)certificaten verlopen, zodat er tijdig opnieuw trainingen en cursussen gevolgd kunnen worden. Wij besteden veel tijd en aandacht aan het bewust maken en houden van onze eigen medewerkers en uitzendkrachten over veiligheid, gezondheid en mileuaspecten in hun werk. Wij geloven dat een goed geïnformeerde en betrokken werknemer minder kans maakt om arbeidsongevallen te veroorzaken of hierbij betrokken te raken.

Voordelen

Er zitten grote voordelen aan om werknemers via Syntec in te lenen. Syntec wordt namelijk juridisch gezien de formele werkgever van de uitzendkrachten die bij u aan het werk zijn. Hierdoor heeft u geen extra administratieve lasten, geen doorbetalingsplicht bij ziekte of arbeidsongeschiktheid en hoeft u zich geen zorgen te maken over premie- en belastingafdrachten, proeftijden en contracten. Bovendien kunnen uitzendkrachten flexibel ingezet worden en betaalt u alleen maar voor elk gewerkt uur.

Contact opnemen